Teater Olydig i nutid och framtid

Människan är född olydig. Det är grundförutsättningen för att överhuvudtaget kunna utvecklas och överleva i den här världen. Om vi väljer att sälla oss till de lydigas skara, förtvinar vårat eget tänkande, vår vilja förslavas och våra själar torkar ut.

Olydnad är vårt vattenhål. Olydnad är vårt vapen.



söndag 5 december 2010

Och vad är det som händer med Olydig - egentligen???

Jaa, DET kan man verkligen fråga sig...

Det förändrar sig, rör på sig och utvecklas. Lite stillsamt har det varit det senaste halvåret, men nu ska vi förhoppningsvis kunna dra igång igen.

PRAKTISK INFO: Teater Olydig består idag av följande individer - Malin Westberg (konstnärlig ledare samt ordförande i föreningen), Nicklas Westberg (musiker, skådespelare och styrelseledamot), Daniel Nilsson (ljud/ljusteknik, komposition och styrelseledamot), Charlotte Annas (skådespelare och styrelseledamot), Anneli Bexelius (skådespelare), Tobias Bexelius (regissör) samt Bernt Briese (skådespelare). Teater Olydig befinner sig fortfarande i Sverige! Basen är Stockholm och kommande produktioner spelas i första hand inom staden.
En ny "avdelning" till Olydig befinner sig under utveckling i Belgien. Vi kallar denna del för Disobedient. Där är det Nicklas Westberg som är ansvarig för den gemensamma rörelsen framåt. Malin jobbar parallellt med båda grupperna, främst med skriveriet just nu...

Under våren 2011 kommer en ny produktion ur Olydigs repertoar, som fn går under arbetsnamnet FilippaK... Mer om detta längre fram :-)

För info och frågor, hör av er via mejlen!!! Adress: info@teaterolydig.se

Så, vad ni än fått höra; vad ni är tror - Teater Olydig är här för att stanna!
Så länge Sverige fortsätter att fucka upp livet för kulturarbetare, scenkonstnärer och andra teaterapor så finns vi!
Så länge svenska politiker tror att de kan pissa på folk som står längre ner på den socioekonomiska skalan så finns vi!
Så länge Stockholms scenkonst fortsätter sparka in öppna dörrar och spela teater som är PK så finns vi!

Och risken är väl att vi finns kvar på marknaden tills dess solen brunnit upp...

Sök oss på nätet, Facebook och i bloggar - våra rop till Dig som medmänniska och konstälskare kommer aldrig att tystna! Scenen och nätet är vår megafon - och ingen kan ta det från oss!

Inga kommentarer: