Teater Olydig i nutid och framtid

Människan är född olydig. Det är grundförutsättningen för att överhuvudtaget kunna utvecklas och överleva i den här världen. Om vi väljer att sälla oss till de lydigas skara, förtvinar vårat eget tänkande, vår vilja förslavas och våra själar torkar ut.

Olydnad är vårt vattenhål. Olydnad är vårt vapen.



onsdag 14 mars 2012

PREMIÄR

"När Linn var här och telefonen ringde" är en monologföreställning om eutanasi (aktiv dödshjälp) och om när vi står ensamma efter en älskad närståendes död. Vi möter Maria, mitt i livet, som förlorat den som alltid funnits där, och får lyssna till hennes historia om kärlek, livsfrågor och funderingar kring självbestämmande.

Föreställningen spelas på Kafé Klavér, Skanstull, följande datum:
Premiär 30/4 kl 19:30
Udda datum: 3/5, 16/5, 29/5 samt 30/5 kl. 19:30

Bokas via info@teaterolydig.se

Kontakt/frågor om föreställningen: 0739-551153

PRIS: Du betalar efter spelad föreställning vad du tyckte den var värd. Enklare än så kan det inte bli, eller hur?

Om Teater Olydig:
Fri teatergrupp som grundades i november 2005, har sedan starten arbetat fram ett 10tal produktioner och spelat både inom som utom Stockholm. Teater Olydig är kanske Sveriges enda liberala teatergrupp, och hos oss kan du räkna med att få se saker och ting ur andra vinklar än det du är van vid. Vill du se nyskapande teater som inte är helt PK? Då ska du definitivt se föreställningen "När Linn var här och telefonen ringde"!

Varmt välkommen och sprid gärna vidare!

Inga kommentarer: