Teater Olydig i nutid och framtid

Människan är född olydig. Det är grundförutsättningen för att överhuvudtaget kunna utvecklas och överleva i den här världen. Om vi väljer att sälla oss till de lydigas skara, förtvinar vårat eget tänkande, vår vilja förslavas och våra själar torkar ut.

Olydnad är vårt vattenhål. Olydnad är vårt vapen.



måndag 14 april 2008

UPPROP för scenkonstens utövare!

En revolution?

Tisdagen den 29e april kl. 12:00 kallar Teater Olydig till ett samtal mellan Sveriges alla scenkonstnärer. Vi vill belysa det faktum att vi från politikerhåll fortfarande anses vara en lägre stående art människor, att vi har oss själva att skylla när pengarna inte räcker och vi vill öppna ögonen för det arbete vi alla scenkonstnärer verkligen åstadkommer för samhället. Det vi gör är viktigt och måste få resurser, oavsett vilken politisk majoritet som styr. Vill du vara med och samtala, så kom till Pygméteatern på Vegagat. 17 i Stockholm. T-banan tar du till Odenplan.

Ingen föranmälan behövs, men hör gärna av er med ert intresse till info@teaterolydig.se så vi får en liten uppfattning om Pygméteatern räcker eller om vi måste ockupera Globen.

Varmt välkommen!

Inga kommentarer: