Teater Olydig i nutid och framtid

Människan är född olydig. Det är grundförutsättningen för att överhuvudtaget kunna utvecklas och överleva i den här världen. Om vi väljer att sälla oss till de lydigas skara, förtvinar vårat eget tänkande, vår vilja förslavas och våra själar torkar ut.

Olydnad är vårt vattenhål. Olydnad är vårt vapen.



onsdag 6 maj 2009

Nytt fokus - ny process...



Ibland händer det så mycket att jag inte själv ens hänger med. Livet liksom bara tumlar runt och rufsar till en lite då och då.

Ibland är det bra och ibland är det dåligt.

Just nu står vi inför något nytt, helt okänt och väldigt, väldigt stort.
Jag ser fram emot det - med öppna ögon.

Nu går vi också in i en ny fas av processen i "DEN JAG ÄLSKAR". Joséphine, Ninja och Linda ska ses under veckan och gå igenom texten; hålla sig 'a jour i karaktär och gestaltning. Det fysiska uttrycket i denna föreställning är så viktigt. Så avgörande för sammanhanget.

Vi fick en underbar recension i TeaterStockholm.se - och det kändes som "Wow, äntligen någon där ute i mediaträsket som förstår, verkligen förstår, det vi talar om!"
Den här helgen har vi en föreställning som hittills inte är fullbokad, det gäller lördag 9 maj kl. 18:00 - så ska du se oss är det kanske ngt att sikta på?!

OCH vi har ju ett erbjudande också: om du jobbar på AF eller AMS eller FK osv så får du gärna komma till oss på söndag kl. 17 och se "Den jag älskar" tillsammans med en klient, eller annan arbetslös/sjukskriven. Du betalar högsta pris (180 kr), men i gengäld bjuder du en mindre bemedlad person på en kulturupplevelse som kan vara svår att blunda för.

Japp.
Så e're. Vi ses till helgen!
M.




Inga kommentarer: